MustB website

Website

Wat verwacht uw klant wanneer hij uw website bezoekt? Voldoet het aan het niveau van uw bedrijf of klopt de uitstraling niet met de beleving van uw bedrijf of product? Is de site van deze tijd, of loopt hij juist voor? Samen met u kunnen we bepalen welke idealen en ambitie uw site uitstraalt om uw website gelijk te trekken met uw fysieke onderneming. Onderschat nooit welke indruk uw site maakt bij potentiƫle klanten.

Ervaring

Mustb bouwt zelf geen website. Wij denken mee over het doel, de inzet en de opzet van de website. Wij ontwerpen de site. Het fysieke gebouwen gebeurt door de specialisten van GBL ICT. Door in zee te gaan met een up-to-date partner met eigen serverpark wordt uw website duurzamer, beter en sneller. Graag tonen wij u de site van Hof van Salland, By Vincent en GBL ICT als voorbeeld van projecten met verschillende uitgangspunten.

Onze gedachte

Een website is niet tijdloos. De houdbaarheid van een website is ongeveer 1 jaar. Hierna wordt het tijd voor een meeting. Voldoet de site nog aan de verwachting? Was iedere button nou nodig? Bijna ieder bedrijf heeft een eigen website. Bijna ieder bedrijf besteedt er na de launch meer dan 2 jaar geen tijd aan. Wanneer u geen tijd heeft om nieuws te plaatsen, plaats dan geen nieuwsrubriek. Ben u zakelijk niet consequent actief op social media? Plaats dan geen links van social media accounts. Vaak wordt onderschat hoeveel leads een website kan opleveren. Uw bedrijf online is voor (nog) onbekende klanten vaak een eerste vorm van informatie vergaring. Ook is het een mogelijkheid voor uw medewerkers om hun kennissen deelgenoot te maken van hun dagelijkse bezigheden.
All you want, mustb created

Portfolio

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 281 599 56